Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Moc dobrá hnědá omáčka s kousky vepřového masa. Recept pro 1 - 2 osoby.


3.365x
45 min
7×

Postup přípravy

Vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a s očištěnými žampiony posekáme nadrobno. Obojí zpěníme na oleji.

Přidáme vepřové kostky. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou a přidáme masox, menší hrst kmínu, trošku soli, pepře, sladké a pálivé papriky. Vaříme a podle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme omáčku tmavou jíškou.

Vepřové kostky na žampionech a kmínu podáváme nejlépe s rýží.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Zpět na recept