Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Moc dobrá hnědá omáčka s kousky vepřového masa. Recept pro 1 - 2 osoby.


3.365x
45 min
7×

Ingredience

1 kscibule
1 hrstkmín
1 kostkamasox
80 gžampiony
200 gvepřové maso

podle potřeby

olej
voda
tmavá jíška

podle chuti

sůl
0.7 lžičkymletá sladká paprika
mletý černý pepř
0.4 lžičkymletá pálivá paprika

Postup přípravy

Vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a s očištěnými žampiony posekáme nadrobno. Obojí zpěníme na oleji.

Přidáme vepřové kostky. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou a přidáme masox, menší hrst kmínu, trošku soli, pepře, sladké a pálivé papriky. Vaříme a podle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme omáčku tmavou jíškou.

Vepřové kostky na žampionech a kmínu podáváme nejlépe s rýží.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena