Vepřová plec se šťávou

Vepřovou plec připravujeme v pečícím sáčku.


3.933x
90 min
4×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
0.5 lžičkysůl
100 mlvoda
0.25 lžičkypepř mletý
1 lžíceplnotučná hořčice
600 gvepřová plec
1 lžičkamletá červená paprika
2 lžícesladký kečup
3 lžícetmavá jíška

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme. Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu. Šťávu z masa můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou. Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.
user-icon

autor JanaB

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová plec se šťávou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena