Vepřová roláda nadívaná špenátem

Vepřový řízek nadívaný špenátem se nabízí podávat s bramborami a zeleninovým salátem.


4.759x
45 min
1×

Ingredience

náplň

100 gslanina
1 špetkasůl
2 lžícemáslo
200 gšpenát
1 špetkamletý pepř
1 hlávkacibule krájená nadrobno
1 stroužekčesnek prolisovaný

na potření

5 kapekolej

na obalení

600 gvepřové kotlety

Postup přípravy

Vepřové kotlety rozřežeme po délce a zlehka je musíme naklepat, posolit a okořenit.

Z rozmrazeného špenátu slijeme vodu a orestujeme na másle s cibuli a slaninou, přidáme přelisovaný česnek.

Připravenou špenátovou směsí potřeme plát masa, srolujeme a zabalíme do pomaštěného alobalu. Položíme na pekáč, podlijeme vodou a v rozehřátém troubě pečeme 20 minut.

Hotový pokrm ozdobíme petrželovou natí.
user-icon

autor anna.b


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová roláda nadívaná špenátem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.