Vepřová játra s jablky

Recept játra v omáčce s jablky.


3.01103x
30 min

Ingredience

olej
sůl
1 ksvejce
strouhanka
1 lžícevoda
mletý černý pepř
500 ghovězí játra

na obalení

hladká mouka

Postup přípravy

Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme je na tlustší kolečka. Jablka na oleji po obou stranách opečeme.

Játra opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky. Obalíme je v mouce a na rozehřátém oleji je po obou stranách opečeme dozlatova. Přidáme k nim opečená jablka, trochu podlijeme a krátce společně podusíme. Vepřová játra s jablky ochutíme solí a pepřem.

Vepřová játra s jablky podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a kompotem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová játra s jablky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.