Vaření.czReceptyVegetariánské vaječné karbanátky

Vegetariánské vaječné karbanátky

Recept na bezmasé karbanátky z vajec.


5.011x
45 min

Ingredience

sůl
8 ksvejce
60 gmáslo
6 lžicmléko
60 ghladká mouka
petrželová nať

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

strouhanka
olej na smažení
tvrdý sýr

Postup přípravy

Z másla a hladké mouky připravíme světlou zápražku, zalijeme ji mlékem, osolíme a povaříme na hustou kaši. Necháme trochu vychladnout a přidáme uvařené a na větší kousky nasekané vejce. Pokud je směs řídká, přidáme trochu nastrouhaného sýra a strouhanky. Přidáme nasekanou petrželku nebo pažitku. Ze směsi utvoříme menší karbanátky, obalíme je v trojobalu a usmažíme. Vegetariánské vaječné karbanátky podáváme jako chuťovku nebo i jako hlavní chod s přílohou.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vegetariánské vaječné karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena