Recept na velmi dobrou hermelínovou pomazánku. Po dvou dnech je nejlepší.
Hodnocení
4.7
/ 5 (9x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
1x
Ingredience
Ostatní
Cibule1 ks
Majonéza1 ks
Hermelín1 ks
Hořčice plnotučná1 lžička
Vejce natvrdo1 ks
Mletá sladká paprika1 lžička
Pálivá mletá paprika0.8 lžičky
Postup přípravy
Menší cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Hermelín a vejce nakrájíme na drobné kostky.
V misce smícháme všechny připravené suroviny. Nejlepší je to rukou. Hermelínovou pomazánku necháme v lednici nejlépe přes noc uležet. Kdo vydrží, může nechat dva dny.
Vegetariánskou hermelínovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.