Velikonoční beránek: Jak na to, aby se podařil na výbornou?
Velikonoční beránek je symbolem svátků jara a nechybí na svátečních stolech. Beránka můžete vyzkoušet z třeného těsta, trochu netradiční je beránek mrkvový nebo ořechový. Zajímavý je beránek makový a krásně vláčný je z těsta s tvarohem, šlehačkou nebo majonézou. Na konci článku si můžete dát velikonoční kvíz a vyzkoušet tak své znalosti!

Jde to i bez vajec! Inspirace na veganské velikonoční recepty
Vyznáváte zdravější vaření a pečení? Rádi zkoušíte nové recepty? Nebo právě přecházíte na veganskou stravu? S blížícími se Velikonocemi se nemusíte v ničem omezovat, veškeré tradiční dobroty lze upravit i do veganské podoby.

Velikonoční beránek: Jak na to, aby se podařil na výbornou?
Velikonoční beránek je tradičním symbolem svátků jara a obvykle nechybí na svátečně prostřených stolech českých domácností. Beránka můžete vyzkoušet z třeného těsta, trochu netradiční je beránek mrkvový nebo ořechový. Zajímavý je beránek makový a krásně vláčný je z těsta s tvarohem, šlehačkou nebo majonézou. Do těsta můžete přidat i kokos, zkrátka fantazii se meze nekladou.

Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena