Veganské včelí úly

Recept na veganské včelí úly.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Upečené linecké rozdrtíme nebo rozmixujeme na prášek, přidáme mleté ovesné vločky, mleté vlašské ořechy, moučkový cukr a kakao. Nakonec vmícháme změklé máslo a podle chuti rum. Rukama vytvoříme těsto, které bude mít pevnou konzistenci. Dáme do lednice a mezitím si vytvoříme krém.


 


Krém: Uvaříme si hustý pudink a poloviny množství mléka a necháme zcela vychladnout. Poté do pudinku zašleháme máslo a rum podle chuti. Podle potřeby můžeme ještě dosladit.


 


Formičky na včelí úly si před plněním vysypeme moučkovým cukrem, případně do formicky vložíme igelitový sáček. Těsto by jinak šlo hůře vyklepnout z formy a takhle se vždy povede :). Připravené formičky plníme připraveným těstem, do kterého uděláme díru a naplníme krémem, přiklopíme piškotem nebo lineckým kolečkem. Hotové úlky necháme v chladu uležet.


 


Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny


Veganské paleo cupcakes jsou rozhodně skvělým receptem pro všechny, kdo v kuchyni rádi experimentují. Zkuste si jakoukoli oslavu (nejen tu valentýnskou) zpříjemnit zdravějším mlsáním.


Videorecept:


 


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganské včelí úly

Zpět na recept