Veganská pomazánka

Jemná, rychlá, šťavnatá a svěží pomazánka k bílému pečivu, ale použít ji lze i na chlebíčky. Recept nejen pro vegany.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Kyselou okurku a oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kousky. Kyselé zelí vymačkáme, chceme-li mít pomazánku jemnější, můžeme zelí propláchnout vodou. Veganský párek nakrájíme na kostičky.

Vše dáme do misky, přidáme vegan mayo a trochu láku z okurek. Pomazánku dobře promícháme.

Veganskou pomazánku podáváme s libovolným pečivem.

Místo vajíček je v majonéze svatojánský chléb, takže potěší i vaše játra a žlučník.
user-icon

autor Kkuli


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Veganská pomazánka

Zpět na recept