Vanilkový mls s broskvemi a malinami

Lehký, osvěžující dezert pro děti i dospělé.


2.9111x
15 min

Postup přípravy

Želatinové plátky vložíme do studené vody (opatrně, po jednom) aby změkla. Asi po čtvrt hodině ji vyjmeme, vymačkáme a vložíme do teplé šťávy z broskví a rozpustíme. Nesmíme ale vařit!

Šlehačku vyšleháme dotuha. Tvaroh, jogurt, vanilkový cukr a želatinu dobře promícháme a lehce vmícháme do šlehačky.

Krém rozdělíme do misek a dáme důkladně vychladit do lednice. Před podáváním rozkrájíme broskve na půlměsíčky a ozdobíme jimi krém, spolu s malinami a lístky máty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vanilkový mls s broskvemi a malinami

Zpět na recept