Elegantní snídaně nebo jednoduchý dezert. Karamelizovaná vanilková jablečná nádivka v obalovaném croissantu.
cukr moučka | |
máslo na smažení | |
6 ks | croissant |
na obalení | |
---|---|
6 ks | vejce |
1 ks | citron |
2 lžíce | cukr krupice |
2-3 lžičky | skořice mletá |
2-3 lžíce | smetana ke šlehání |
2 špetky | mletý badyán |
náplň | |
100 g | máslo |
90 g | cukr krupice |
1 balíček | vanilkový cukr |
1 ks | vanilkový lusk |
5 ks | jablko |
autor mikael
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena