Valtířovské filé

Další zapékaný pokrm, tentokráte z brambor, filé a zeleniny.


3.1115x
75 min

Postup přípravy

Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě a oloupeme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme najemno, česnek utřeme se solí. Papriky a rajče opláchneme a nakrájíme na proužky. Troubu předehřejeme na 200°C. Filé naporcujeme, potřeme utřeným česnekem a na oleji krátce opečeme. Do zapékací misky naskládáme porce filé, okořeníme kořením na ryby. Na vypečeném tuku opečeme brambory společně s cibulí, paprikami a rajčetem. Opečenou bramborovou směs navrstvíme na filé, přelijeme smetanou a zvolna zapečeme. Valtířovské filé servírujeme s tmavým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Valtířovské filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena