Recept , který je skvělý i na chléb ale i na bagetky.
Hodnocení
3.1
/ 5 (87x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
4 lžíce
majonéza
20 dkg
eidam
3 lžíce
tatarská omáčka
8 ks
vejce natvrdo
podle chuti
sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
Postup přípravy
Uvařená vejce oloupeme, opláchneme a na jemné struhadle nastrouháme. Sýr také nastrouháme.
Vejce v misce osolíme a opepříme. Vmícháme tatarku, majonézu a nakonec i sýr. Nejlepší je klasický eidam. Proti nadmutí můžeme přidat špetku mleté sladké papriky.
Pomazánku necháme vychladnout a můžeme mazat na vybrané pečivo. Při servírování můžeme pomazánku doplnit kouskem ananasu nebo broskví.