Vaječné karbanátky

Máte chuť na karbanátky, ale nemáte maso? Zkuste si udělat tyto vaječné.


3.1133x
45 min

Postup přípravy

Sedm vajec dáme vařit natvrdo. Housku nakrájíme a namočíme do mléka. Cibuli oloupeme, očistíme a nasekáme najemno.

Na pánvi rozehřejeme máslo, cibuli na něm zpěníme a odstavíme. Housku vymačkáme a spolu s vejci ji umeleme ve strojku na maso. Do směsi přidáme poslední neuvařené syrové vejce, cibuli, strouhanku, podle chuti sůl a pepř nebo jiné koření a směs pořádně promícháme.

Tvoříme silnější karbanátky, které smažíme v rozpáleném oleji na pánvi.

Vhodnou přílohou jsou brambory nebo pečivo.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječné karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena