Vaječina se salámem a hráškem

Recept na rychlou večeři. K vaječině stačí přikusovat čerstvé pečivo.


3.58x
20 min

Postup přípravy

Zauzený salám nakrájíme na kostičky. Hrášek a kapii scedíme, zeleninu necháme okapat. Kapii rozkrájíme na kousíčky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Na pánvi necháme rozpustit kousek másla a na rozpuštěné máslo vhodíme cibulku. Orestujeme a přidáme salám. Opět necháme krátce opéct za občasného promíchání. Poté vlijeme vejce rozšlehaná se solí a pepřem. Vsypeme hrášek, kapii a mícháme, až nám vejce začnou tuhnout. Podle chuti můžeme přidat ještě jiné koření a bylinky.

Vaječinu se salámem a hráškem podáváme jako hlavní chod, ke kterému přikusujeme čerstvé pečivo.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vaječina se salámem a hráškem

Zpět na recept