Uzený kapr

Ryba uzená politá máslem plným petrželky.


2.9957x
60 min

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
olej
sůl
15-20 dkgmáslo
petrželka
1 kskapr

Postup přípravy

Kapra zbavíme šupin a vykucháme. Z hlavy, vnitřností a ocasní části uvaříme polévku. Zbylou část kapra omyjeme a osušíme a zavěsíme na 2 hodiny do udírny. Pak uzeného kapra osolíme, nakrájíme na "podkovy" a opečeme na obou stranách na oleji. Na másle osmahneme drobně nasekanou petrželku a česnek a polijeme porce uzeného kapra i vařené brambory, které k němu podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzený kapr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena