Uzená kotleta s kedlubnami

Celkem úsporný recept na dobrou večeři.


3.02x
35 min

Postup přípravy

Krokety připravíme podle návodu buď v troubě, nebo ve fritovacím hrnci.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Kedlubny oloupeme a nakrájíme na nudličky.

Na másle lehce osmahneme cibuli, přidáme kedlubny, zalijeme polovinou vývaru a dusíme téměř doměkka. Vývar by měl být ke konci téměř vyvařen.

Šalotky oloupeme a rozpůlíme. Spolu s masem je ve druhé polovině vývaru udusíme doměkka.

Kedlubny okořeníme podle chuti, zalijeme kysanou smetanou a prohřejeme. Již nevaříme.

Na talíře rozdělíme bramborové krokety, maso a kedlubnovou směs.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Uzená kotleta s kedlubnami

Zpět na recept