Vaření.czReceptyBramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou

Bramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou

Na vydařené knedlíky potřebujete ten správný recept - tady je!


0.00x
45 min

Ingredience

těsto

500 gbrambory vařené
250 gmouka hrubá
100 gdětská krupička
2 ksvejce
2 špetkysůl

směs

2 kscibule
400 gmaso uzené
2 lžícesádlo

na ozdobu

2 kscibule

Postup přípravy

Uvaříme brambory, vychladlé je oloupeme a nastrouháme. Přidáme mouku, krupičku, vejce, sůl a vypracujeme těsto. Mezitím nakrájíme uzené maso na drobné kostičky, osmahneme na sádle s cibulí a směs necháme vychladnout.

Z bramborového těsta pak tvoříme placičky, které plníme masovou směsí a zabalíme do tvaru menších knedlíků. Vaříme v osolené vodě cca 10 - 15 minut. 

Bramborové knedlíky s uzeným masem poté vyjmeme a ihned podáváme s osmaženou cibulkou.

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.

Nejlepší

Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem krok za krokem

Připravíme si knedlíky z bramborového těsta, plněné uzeným masem a skvělým zelím s nastrouhanými jablky. Krok za krokem se naučíme velmi jednoduché bramborové těsto, které je bez předvařování a strouhání brambor, tedy velmi rychlé a zvládne ho opravdu každý.

Domácí

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena