Bramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou

Na vydařené knedlíky potřebujete ten správný recept - tady je!


0.00x
45 min

Postup přípravy

Uvaříme brambory, vychladlé je oloupeme a nastrouháme. Přidáme mouku, krupičku, vejce, sůl a vypracujeme těsto. Mezitím nakrájíme uzené maso na drobné kostičky, osmahneme na sádle s cibulí a směs necháme vychladnout.


Z bramborového těsta pak tvoříme placičky, které plníme masovou směsí a zabalíme do tvaru menších knedlíků. Vaříme v osolené vodě cca 10 - 15 minut. 


Bramborové knedlíky s uzeným masem poté vyjmeme a ihned podáváme s osmaženou cibulkou.


Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši


Jsou pokrmy, které si bez knedlíku neumíme představit. Ale jak udělat opravdu dobrý houskový knedlík? Nebo máte raději vídeňský, karlovarský či bramborový? Na vydařené domácí knedlíky potřebujete ten správný recept, vybrali jsme pro vás ty s nejlepším hodnocením.


Nejlepší


Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem krok za krokem


Připravíme si knedlíky z bramborového těsta, plněné uzeným masem a skvělým zelím s nastrouhanými jablky. Krok za krokem se naučíme velmi jednoduché bramborové těsto, které je bez předvařování a strouhání brambor, tedy velmi rychlé a zvládne ho opravdu každý.


Domácí

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou

Zpět na recept