Tymiánové placičky

Skvělý předkrm. U nás pokrm servírujeme i jako hlavní jídlo, protože je syté.


3.084x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Eidam pokrájíme na malé plátky, stejně jako omytá rajčata. Tymián propláchneme, osušíme a otrháme lístečky. V pánvi rozpálíme olej, cibuli zesklovatíme, přidáme masovou směs vymačkanou z klobás a za stálého míchání asi 5 minut restujeme. Osolíme, opepříme a vmícháme protlak. Směs na těsto dle návodu vypracujeme na hladké těsto a to rozdělíme na 8 kousků. Z každého pak pomocí mouky vytvoříme placičku o velikosti pivního tácku. Pokryjeme masovou směsí, rajčaty, plátky sýra a zasypeme tymiánem. V předehřáté troubě na 200°C pečeme na pomoučeném plechu 15 až 20 minut a podáváme horké.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tymiánové placičky

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena