Tuňákové toasty

Paštikovo-tuňáková pomazánka podávaná na toastech je dobrá třeba na večeři.


3.06x
25 min

Postup přípravy

Oba tuňáky slijeme a necháme okapat. Cibulku nakrájíme nadrobno. Zelenou nať si odložíme na pozdější zdobení.

Tuňáky dáme do misky, přidáme paštiku, pomazánkové máslo, zakysanou smetanu, hořčici a dochutíme solí, pepřem a bílou cibulkou, kterou jsme krátce osmahli na troše oleje. Můžeme použít i olej z tuňáka. Pomazánku dobře promícháme.

Toastový chléb opečeme v toastovači (zhruba na stupeň 3). Na každý toast naneseme hromádku tuňákové pomazánky a posypeme zelenou natí.

Tuňákové toasty ihned podáváme jako svačinu nebo studenou večeři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové toasty

Zpět na recept