Tuňákové karbanátky

Jednoduché karbanátky z tuňáka a rybího filé.


3.84x
30 min

Ingredience

sůl
1 ksvejce
strouhanka
1 kscibule
1 kschilli paprička
2 konzervytuňák ve vlastní šťávě
200-300 grybí filé (treska)
mletý černý pepř
čerstvé bylinky

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Rybí filé omyjeme a uvaříme v páře, stačí 10 minut. Mezitím oloupeme cibuli a z tuňáka vymačkáme šťávu. Čerstvé bylinky nasekáme, stejně tak chilli papričku. Cibuli a filé pomeleme, přimícháme tuňáka, vejce, dochutíme bylinkami, solí, pepřem a chilli papričkou. Vytvoříme směs na karbanátky - zahustíme strouhankou. Ze směsi tvoříme malé kuličky, které trochu zploštíme, obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance. Tuňákové karbanátky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme jako chuťovku nebo hlavní chod s brambory na jakýkoli způsob.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena