Vaření.czReceptyTuňákové karbanátky s ricottou

Tuňákové karbanátky s ricottou

Velmi chutný a jednoduchý recept na hlavní chod z tuňáka.


4.25x
30 min
1×

Ingredience

2 ksvejce
1 lžícepetrželka
10 gkapary
50 gparmazán
200 gricotta
200 gtuňák v olivovém oleji
4 ksančovičky v oleji

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

strouhanka
olej na smažení

Postup přípravy

Tuňáka necháme odkapat od oleje a rozmačkáme vidličkou. Ančovičky s kapary nasekáme najemno. Do mísy vložíme ricottu, strouhaný sýr, tuňáka, vejce, sekané ančovičky s kapary, nasekanou petrželku,strouhanku, sůl a pepř. Suroviny dobře zpracujeme. Musí nám vzniknout směs, abychom z ní mohli tvořit malé karbanátky, asi 30 g jeden. Tuňákové karbanátky s ricottou obalíme ve strouhance a poté je smažíme v připraveném rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Osmažené karbanátky odkládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili nadbytečného oleje. Tuňákové karbanátky s ricottou podáváme jako hlavní chod s bramborovou přílohou nebo jen se salátem.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tuňákové karbanátky s ricottou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena