Tuňákové karbanátky s ricottou

Velmi chutný a jednoduchý recept na hlavní chod z tuňáka.


4.25x
30 min
1×

Postup přípravy

Tuňáka necháme odkapat od oleje a rozmačkáme vidličkou. Ančovičky s kapary nasekáme najemno.

Do mísy vložíme ricottu, strouhaný sýr, tuňáka, vejce, sekané ančovičky s kapary, nasekanou petrželku,strouhanku, sůl a pepř. Suroviny dobře zpracujeme. Musí nám vzniknout směs, abychom z ní mohli tvořit malé karbanátky, asi 30 g jeden.

Tuňákové karbanátky s ricottou obalíme ve strouhance a poté je smažíme v připraveném rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Osmažené karbanátky odkládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili nadbytečného oleje.

Tuňákové karbanátky s ricottou podáváme jako hlavní chod s bramborovou přílohou nebo jen se salátem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňákové karbanátky s ricottou

Zpět na recept