Tuňáková pěna

Recept, který potěší milovníky ryb a malých svačinek.


5.01x
15 min
1×

Ingredience

100 glučina
100 gtuňák ve vlastní šťávě
2 lžícecitronová šťáva
2 ksvejce natvrdo
2 lžícepomazánkové máslo

na ozdobu

čerstvá zelenina

Postup přípravy

Tuňáka i s nálevem důkladně rozšleháme vidličkou. Vejce očistíme a nastrouháme. K tuňákovi přidáme lučinu, pomazánkové máslo a vyšleháme. Nakonec přidáme nastrouhaná vejce. Tuňákovou pěnu ochutíme citronovou šťávou, vegetou a petrželkou. Tuňákovou pěnu natřeme na chleba nebo veku. Ozdobíme plátky citronu a čerstvou zeleninou a ihned podáváme.
user-icon

autor Bobonka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tuňáková pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena