Třešňové florentinky

Pohádkové cukroví s méně náročnou přípravou.


3.346x
60 min

Postup přípravy

Koktejlové třešně pokrájíme na plátky. V kastrůlku smícháme smetanu ke šlehání, med, cukr a prosátou mouku. Krátce povaříme a odstavíme. Do hmoty opatrně vmícháme třešně a mandlové hoblinky. Necháme v chladu odležet.

Na plechy rozložíme pečící papír, na který lžící tvoříme mandlové pusinky. V předehřáté troubě je pečeme při 175 °C 20 minut dozlatova.

Polevu rozpustíme ve vodní lázni a třešňové florentinky do ní spodní částí namáčíme a necháme na mřížkách zaschnout.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Třešňové florentinky

Zpět na recept