Třešňové florentinky

Pohádkové cukroví s méně náročnou přípravou.


3.346x
60 min

Postup přípravy

Koktejlové třešně pokrájíme na plátky. V kastrůlku smícháme smetanu ke šlehání, med, cukr a prosátou mouku. Krátce povaříme a odstavíme. Do hmoty opatrně vmícháme třešně a mandlové hoblinky. Necháme v chladu odležet. Na plechy rozložíme pečící papír, na který lžící tvoříme mandlové pusinky. V předehřáté troubě je pečeme při 175 °C 20 minut dozlatova. Polevu rozpustíme ve vodní lázni a třešňové florentinky do ní spodní částí namáčíme a necháme na mřížkách zaschnout.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Třešňové florentinky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena