Třešňová bublanina s kokosem

Recept na klasický sezonní moučník, který obohatíme netradiční chutí kokosu.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Z mouky, mléka, vajec, oleje, cukru a kypřícího prášku vymícháme hladké lité těsto, vsypeme hrst strouhaného kokosu a znovu promícháme.

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a rovnoměrně poklademe větším množstvím celých vypeckovaných třešní.

Bublaninu pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 20 minut. Hotovou bublaninu zkontrolujeme propíchnutím špejlí, pokud je špejle suchá, čistá a těsto se na ní nelepí, bublanina je upečená.

Třešňovou bublaninu s kokosem vyndáme z trouby, necháme vychladnout a podáváme posypanou moučkovým cukrem.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Třešňová bublanina s kokosem

Zpět na recept