Treska s rýží

Zdravý a chutný oběd pro gurmány a milovníky ryb.


4.615x
30 min
1×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Kousky ryby podle potřeby očistíme.

Ve woku rozehřejeme olej a na něm orestujeme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli do zesklovatění, pak přimícháme dobře propláchnutou rýži. Za stálého míchání ji necháme 5 minut dusit.

Poté poklademe na rýži kousky ryby a dusíme pod pokličkou dalších 10 minut. Pak lehce ochutíme solí a pepřem.
Na rybu poklademe čtvrtky uvařených vajec, posypeme nasekanou petrželkou a podusíme dalších 5 minut. Podle potřeby rýži občas podlijeme vodou či vývarem.

Tresku s rýží podáváme jako hlavní chod, chutná báječně.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska s rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena