Treska s hořčicovou omáčkou

Recept na másle pečenou tresku s lahodnou omáčkou ze smetany a hořčice.


2.91082x
90 min
1×

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na 4 porce. Ty osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

Tresku vložíme na pánvičku nebo pekáček. Přidáme máslo a několik lžic vody, pokryjeme omaštěným pergamenem a upečeme do měkka.

Zatím si připravíme omáčku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře provaříme. Přidáme hořčici a smetanu, dochutíme solí a pepřem.

Hotovou tresku na másle podáváme s hořčicovou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo čerstvé pečivo. Záleží na chuti.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska s hořčicovou omáčkou

Zpět na recept