Vaření.czReceptyTreska s hořčicovou omáčkou

Treska s hořčicovou omáčkou

Recept na másle pečenou tresku s lahodnou omáčkou ze smetany a hořčice.


2.91082x
90 min
1×

Ingredience

sůl
mletý pepř
citronová šťáva
600 grybí filé

omáčka

60 gmáslo
2 lžícesmetana
hořčice
1 lžícehladká mouka
3 dlrybí vývar

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na 4 porce. Ty osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Tresku vložíme na pánvičku nebo pekáček. Přidáme máslo a několik lžic vody, pokryjeme omaštěným pergamenem a upečeme do měkka. Zatím si připravíme omáčku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře provaříme. Přidáme hořčici a smetanu, dochutíme solí a pepřem. Hotovou tresku na másle podáváme s hořčicovou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo čerstvé pečivo. Záleží na chuti.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Treska s hořčicovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena