Těstovinový salát se zeleninou a vejci

Recept na těstovinový salát, který můžeme podávat samostatně a jako přílohu k různým pokrmům.


4.215x
45 min

Postup přípravy

Ve větším hrnci uvaříme těstoviny ve tvaru mušliček, vrtulek nebo mašliček v osolené vodě podle návodu na obalu. Po uvaření těstoviny scedíme, přendáme do větší mísy a necháme vychladnout. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.

Na prkénku nakrájíme na kousky uvařená vejce a zeleninu - salátovou okurku, papriku a rajčata. Vše přidáme do mísy k těstovinám, osolíme, opepříme, přidáme majonézu, hořčici, šťávu z půlky citronu a vše dobře promícháme.

Těstovinový salát se zeleninou a vejci podáváme samotný nebo s karbanátky či sekanou jako dobrý oběd i večeři.
user-icon

autor Raduše


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Těstovinový salát se zeleninou a vejci

Zpět na recept