Těstovinová rýže

Recept na jednoduchou přílohu k masovým pochoutkám všeho druhu.


2.897x
25 min

Postup přípravy

Ve vyšším kastrolu rozehřejeme olej. Vsypeme těstovinovou rýži a stále mícháme. Mícháme, než rýže dostane zlatavou až hnědou barvu. Pak rýži zalijeme vařícím vývarem, může být i bujon z kostky. Při zalévání vývarem dáváme pozor na páru, která se z hrnce vyválí. Zamícháme. Těstovinovou rýži přikryjeme poklicí a vaříme asi 7 minut. Po 7 minutách stáhneme hrnec z plamenu a necháme pod poklicí ještě asi 5 minut dojít. Těstovinová rýže je nejlepší horká. Podáváme ji k masovým nebo zeleninovým pokrmům.
user-icon

autor Jařenka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Těstovinová rýže

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena