Terinka

Ovocná terina s jogurtem chutná báječně!


5.04x
30 min
1×

Postup přípravy

Formu na terinu (objem minimálně 1 litr) vyložíme potravinářskou fólií. V míse smícháme jogurt s medem a kůrou z jednoho citronu. Vyšleháme šlehačku dotuha a opatrně vmícháme do jogurtové směsi. Ovoce nakrájíme na malé kousky a sušenky rozdrobíme co nejjemněji to jde. Nepoužíváme máslové sušenky! Do formy postupně vrstvíme jogurt, sušenky, ovoce, jogurt, sušenky, ovoce a zbytek jogurtu. Terinku přikryjeme fólií a dáme do mrazáku alespoň na 5 hodin. Před podáváním necháme terinku minimálně čtvrt hodiny mimo mrazák i formu.
user-icon

autor Atomy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Terinka

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena