Terčin bramborák

Vynikající klasické bramboráky.


3.358x
75 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Necháme je odstát, aby pustili vodu. Pak je scedíme.

Do brambor přidáme mléko, prosátou mouku, vejce a utřený česnek. Těsto promícháme a pak je okořeníme solí, majoránkou a mletým pepřem. Těsto opravdu dobře promícháme.

V pánvi rozehřejeme sádlo, rozetřeme na něj bramborákové těsto a bramboráky pečeme z obou stran dozlatova. Bramborák musí být po upečení mírně křupavý, proto jej podáváme ihned po úpravě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Terčin bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.