Tebi salát s fazolemi a tuňákem

Recept na lehký a zdravý salát, který je vhodný jako svačina.


3.911x
30 min

Postup přípravy

Menší cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Řapíkatý celer očistíme a nakrájíme také na jemno.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme tebi kvasnice a necháme vychladnout. Polovinu připravených fazolí rozmixujeme se šťávou, kterou jsme slili z tuňáka Rio Mare a dáme do misky.

Do misky přidáme cibuli s kvasnicemi, druhou polovinu fazolí a nakrájený řapíkatý celer. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec přimícháme kousky tuňáka.

Tebi salát s fazolemi a tuňákem můžeme ozdobit zeleninou a podáváme s bagetou s bylinkovým máslem, nebo případně s jiným pečivem.
user-icon

autor mia.triss


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tebi salát s fazolemi a tuňákem

Zpět na recept