Tchýnina pomazánka

Pomazánka vhodná ke svačině, na chlebíčky či k opečené bagetě.


2.961x
45 min

Postup přípravy

Nejprve si uvaříme brambory ve slupce. Když jsou hotové oloupeme je a necháme je zcela vychladnout. Zatím necháme změknout máslo a na hrubé straně struhadla nastrouháme okurky a vysočinu. Máslo dáme do mísy, ochutíme solí a pepřem. Promícháme, přidáme salám a okurky. Opět promícháme. Vychladlé brambory nastrouháme na hrubé straně struhadla a přidáme k ostatním surovinám. Vše dobře smícháme. Tchýninu pomazánku necháme lehce vychladit v lednici a mažeme na pečivo.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tchýnina pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena