Vaření.czReceptyTatarský biftek ve vaječné omeletě

Tatarský biftek ve vaječné omeletě

Můj vlastní (jako každý) recept na výborný tatarák v omeletě.


3.413x
15 min
1×

Postup přípravy

Rozděláme si mleté maso a smícháme ho s nasekanou šalotkou, worcesterskou omáčkou, hořčicí, nadrobno nakrájenou cibulí, vejcem a solí. Poté si uděláme vaječnou omeletu. Vejce rozšleháme se solí a opečeme. Pěkně propečenou omeletu rozkrojíme na půl. Pak na jednu z polovin namažeme masovou směs (jde to ztuha) a přiklopíme druhou polovinu. A máme skoro hotový pokrm. Pokud tatarský biftek ve vaječné omeletě chceme zkrášlit, tak si z hermelínu vyřežeme dva trojúhelníčky a jednu nudličku, které budou předvádět oči a nos. Jako pusa poslouží půlkruh z omelety.
user-icon

autor Tučnák


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tatarský biftek ve vaječné omeletě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena