Křehké těsto jako univerzální pomocník při pečení. Jak ho snadno připravit?
Pečení sladkých i slaných koláčů, dortů zákusků i cukroví se neobejde bez vděčného křehkého těsta. Rozplývá se na jazyku a v koláčích po upečení slouží jako nosič náplně.
Recept na valentýnské čokoládové tartaletky krok za krokem
Čím potěšit svou drahou polovičku na Valentýna? Co třeba s láskou připravenými tartaletkami? Křehké máslové košíčky plněné lahodným čokoládovým krémem zaručeně potěší víc než na poslední chvíli zakoupená bonboniéra. Úspěch zaručen!
Recept na úžasně křehké madlenky krok za krokem
Madlenky jsou typickým francouzským sladkým pečivem. Původně se do receptu přidává levandulový med, ale i bez něj se zaručeně podaří. Jsou jemné a křehké.
Autor:Renata Hřebíčková
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena