Tapenade z černých oliv

Recept na 300g pasty.


3.0714x
45 min
1×

Postup přípravy

Černé olivy, česnek, kousky vlašských ořechů a řezy z ančoviček rozmixujeme.


Za chodu mixéru přidáváme tenkým praménkem olivový olej jako při přípravě majonézy. Ochutíme citronovou šťávou a pepřem, dáme do misky, přikryjeme potravinářskou foólií a uložíme do chladničky.


Krajíčky bagety opečeme po obou stranách a ještě horké pokapeme trochou olivového oleje tak, aby se olej vsákl.


Topinky potřeme pastou tapenade, ozdobíme petrželkou a podáváme.

Zdoj: Slovart.cz - Středomořská kuchyně.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tapenade z černých oliv

Zpět na recept