Švýcarský bramborák

Tento bramborák můžete podávat jako přílohu nebo jako hlavní jídlo a pokud přidáte oblíbené koření, budete mít bramborák krásně voňavý.


2.9848x
30 min

Postup přípravy

Brambory omyjeme a vaříme asi 20 minut, potom je oloupeme a dáme je na hodinu do chladu. Na pánvičce osmahneme cibule, na sádle, nakrájené nadrobno. Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do pánve, posypeme solí. Mírně brambory přimáčkneme k pánvi a na mírném ohni opékáme dozlatova. Potom je za pomocí poklice obrátíme, opět osolíme a zase přimáčkneme, opékáme asi 5 minut i z druhé strany. Tento bramborák se tradičně podává k minutkám nebo frikasé.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švýcarský bramborák

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Švýcarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.