Švábka

Brambory šťouchané s kapustou.


2.9783x
20 min

Postup přípravy

Oloupané brambory nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Kapustu očistíme, nakrájíme na kostičky a uvaříme ji doměkka zvlášť v jiném hrnci v osolené vodě. Brambory scedíme, lehce rozšťoucháme a vmícháme do nich ještě horkou kapustu. Podle potřeby přisolíme. Švábku omastíme škvarky.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Švábka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena