Šunkové řízky

Oblíbené vepřové řízky, ochucené sardelovou pastou a šunkou


3.2106x
30 min

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a poté lehce naklepeme.

Potřeme nejdříve z jedné strany sardelovou pastou, poklademe plátky šunky a stejný postup zopakujeme z druhé strany. Řízky nesolíme, sardelová pasta je dost slaná.

Takto připravené řízky obalíme v klasickém trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a smažíme na rozpáleném tuku.

Vhodnou přílohou je salát, který si připravíme podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šunkové řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena