Šumavský štrec

Strouhaná bramborová kaše.


3.0806x
20 min

Postup přípravy

Horké uvařené brambory nastrouháme a osolíme. Současně si na kastrolu nasucho do žluta upražíme mouku. Vmícháme do ní brambory a máslo. Jen krátce prohřejeme. Šumavský štrec podáváme se sladkým nebo kyselým mlékem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šumavský štrec

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena