Šumavská játra

Játra se slaninou podávané s bramborem nebo rýží.


3.0520x
60 min

Postup přípravy

Do jater protáhneme nudličky slaniny a na několika místech vpíchneme hřebíček. Potom nadrobno nakrájíme cibuli a zpěníme ji na tuku. Přidáme játra a osmahneme je po všech stranách.


Osmahnutá játra poklademe plátky slaniny a dusíme doměkka, ale ne moc dlouho aby neztvrdla. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky, osolíme a dozdobíme kolečky cibule, rajčete a okurky.


Maso přelijeme vypečenou šťávou. Podávat můžeme s brambory nebo rýží.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šumavská játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.