Šumajstr s rýží

Recept na klasický moravský šumajstr, ale připravený s rýží místo krup.


5.08x
90 min

Ingredience

1 kscibule
300 grýže
200 gbílé fazole
2 lžícevepřové sádlo
200 gvepřové škvarky

podle chuti

česnek
sůl
majoránka
bobkový list
nové koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Předem namočené bílé fazole a rýži uvaříme samostatně v osolené vodě. K fazolím přidáme bobkový list a nové koření. Větší cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli, přisypeme škvarky a prohřejeme. Přidáme uvařené bílé fazole, rýži, česnek, majoránku, mletý pepř a sůl a vše promícháme. Šumajstr s rýží podáváme s nakládanými okurkami.
user-icon

autor Hordubal


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šumajstr s rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena