Sulc - huspenina

Recept sulc od maminky,na jeden pekáč.


3.8162x
150 min
9×

Postup přípravy

Koleno, nožičky a bobkový list vložíme do vody a společně vaříme tak dlouho, až maso samo odpadává od kosti. Maso z vody vyjmeme, ale vývar nevyléváme.

Měkké maso nasekáme na menší kousky. Cibule očistíme a nasekáme najemno. Maso smícháme s cibulí a podle chuti přidáme sůl a pepř. Směs dáme do pekáčku, zalijeme vodou, ve které jsme vařili maso, ochutíme octem, dobře promícháme a sulc uložíme do chladu ztuhnout.

Po ztuhnutí krájíme sulc na plátky a bez ochucovadel jej můžeme podávat. Sulc je nejlepší s čerstvým měkkým chlebem.
user-icon

autor 1402ja


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sulc - huspenina

Zpět na recept