Studená okurková polévka

Španělská polévka provoněná mátou a zdobená krabím masem.


2.91190x
60 min

Ingredience

0.5 kscibule
3 dlaspik
2 kssalátová okurka

podle chuti

sůl
2-3 snítkymáta
mletý černý pepř

Postup přípravy

Okurky nastrouháme. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Mátu nasekáme. Okurky smícháme s cibulí, mátou a citronovou šťávou. Polévku ochutíme solí, pepřem a vmícháme tekutý aspik. Studenou okurkovou polévku dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme okurkovou polévku krabím masem.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Studená okurková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena