Strouhání jako příloha

Známe především jako zavářku do polévky. Tentokrát jako chutná příloha.


4.310x
0

Postup přípravy

Z uvedených surovin vypracujeme na pomoučněném vále velmi tuhé těsto, které na struhadle na větších slzičkách nastrouháme. Občas si při strouhání těsto namočíme zlehka do mouky. Strouhání necháme na utěrce řádně usušit. Usušené strouhání vysypeme do síta a oklepeme přebytečnou mouku. V kastrole si rozehřejeme máslo a strouhání na něm upražíme dorůžova. Zalijeme studenou vodou, osolíme a dusíme jako rýži. Strouhání podáváme jako přílohu.
user-icon

autor moschus1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Strouhání jako příloha

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena