Vaření.czReceptyStřekovská pivní pomazánka

Střekovská pivní pomazánka

Pikantní pomazánka na různé grilovací akce. Jednoduchý recept.


3.37x

Ingredience

1 lžičkasůl
50 gmáslo
1 kscibule
2 lžičkysádlo
50 gromadúr
3 lžícesekaná pažitka
0.5 lžičkymletý kmín
3 ksvejce natvrdo
2 lžičkymletá sladká paprika
0.4 lžičkymletý černý pepř
0.5 lžičkymletá pálivá paprika
100 gpivní sýr
2 dlpivo 12 °

Postup přípravy

Pivní sýr nebo měkký tvaroh našleháme postupně s romadúrem, sádlem a máslem. Postupně přiléváme pivo. Vyšleháme v pastu. Vejce a cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme. Oboje vmícháme do pivní pasty. Přidáme koření, pažitku a promícháme. Pokud je pomazánka příliš řídká, přidáme ještě trochu tvarohu. Nakonec ji ochutíme solí. Střekovskou pivní pomazánku necháme v lednici odpočinout asi 3 hodiny. Střekovskou pivní pomazánku podáváme na bílém pečivu nebo studené topince. Sádlo lze vynechat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Střekovská pivní pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena