Střekovská pivní pomazánka

Pikantní pomazánka na různé grilovací akce. Jednoduchý recept.


3.37x

Postup přípravy

Pivní sýr nebo měkký tvaroh našleháme postupně s romadúrem, sádlem a máslem. Postupně přiléváme pivo. Vyšleháme v pastu.

Vejce a cibuli oloupeme, omyjeme a nasekáme. Oboje vmícháme do pivní pasty. Přidáme koření, pažitku a promícháme. Pokud je pomazánka příliš řídká, přidáme ještě trochu tvarohu. Nakonec ji ochutíme solí. Střekovskou pivní pomazánku necháme v lednici odpočinout asi 3 hodiny.

Střekovskou pivní pomazánku podáváme na bílém pečivu nebo studené topince. Sádlo lze vynechat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Střekovská pivní pomazánka

Zpět na recept