Vaření.czReceptyStrapačky se zelím k uzenému masu

Strapačky se zelím k uzenému masu

Recept na strapačky vhodné k uzenému masu.


3.437x
45 min

Postup přípravy

Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kostičky. Brambory si okrájíme. Na polovině oleje zpěníme a osmažíme cibuli s polovinou kvašeného zelí. Podlijeme trochou vroucí vody a podusíme. K syrovým postrouhaným bramborům přidáme sůl, mouku, strouhanku a uděláme těsto, ze kterého vykrajujeme malé kousky. Ty pak házíme do vroucí vody a na povrch je vybíráme dírkovanou naběračkou. Na talíři strapačky posypeme osmaženým i syrovým zelím. Strapačky se zelím podáváme nejlépe k uzenému masu.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Strapačky se zelím k uzenému masu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena