Strapačky se zelím k uzenému masu

Recept na strapačky vhodné k uzenému masu.


3.437x
45 min

Postup přípravy

Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kostičky. Brambory si okrájíme.

Na polovině oleje zpěníme a osmažíme cibuli s polovinou kvašeného zelí. Podlijeme trochou vroucí vody a podusíme.

K syrovým postrouhaným bramborům přidáme sůl, mouku, strouhanku a uděláme těsto, ze kterého vykrajujeme malé kousky. Ty pak házíme do vroucí vody a na povrch je vybíráme dírkovanou naběračkou.

Na talíři strapačky posypeme osmaženým i syrovým zelím.

Strapačky se zelím podáváme nejlépe k uzenému masu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Strapačky se zelím k uzenému masu

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.