Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Recept na výborný hlavní chod, který můžeme podávat s brusketou nebo opečenou bagetou.


3.76x
20 min

Ingredience

200 gsteak z tuňáka

podle chuti

sůl
provensálské koření
mletý černý pepř

salát

rukola
okurka
cherry rajčata
čerstvý špenát

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Tuňáka nejprve osolíme a opepříme, lehce pokapeme olivovým olejem a necháme chvíli odležet.

Mezitím očistíme a nakrájíme zeleninu na kousky a smícháme dohromady. Můžeme přidat i papriky a další zeleninu podle naší chuti. Lehce osolíme a posypeme provensálským kořením.

Na grilovací pánev dáme trochu olivového oleje a z každé strany smažíme 1 minutu. Stačí nám to, aby nám uprostřed zůstal růžový proužek čerstvého masa.

Steak z tuňáka položíme na připravený sálat a můžeme podávat. Jako přílohu doporučuji opečenou bagetu s bylinkami a případně česnekem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena