Steak pražského uzenáře

Recept na zase jinou úpravu vepřového masa.


3.928x
60 min

Postup přípravy

Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme krátce odležet.

Mezitím si očistíme a nakrájíme žampiony s pórkem. Šunku nakrájíme na nudličky.

Vepřové plátky opečeme na grilu nebo na pánvičce. Vyndáme a schováme do tepla.

Do výpeku dáme nakrájenou šunku, žampiony a pórek a krátce osmahneme. Přidáme máslo, společně podusíme, ochutíme citronovou šťávou, zalijeme šlehačkou a dodusíme.

Steak pražského uzenáře dáme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Lilia-na


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Steak pražského uzenáře

Zpět na recept