Steak pražského uzenáře

Recept na zase jinou úpravu vepřového masa.


3.928x
60 min

Postup přípravy

Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme krátce odležet. Mezitím si očistíme a nakrájíme žampiony s pórkem. Šunku nakrájíme na nudličky. Vepřové plátky opečeme na grilu nebo na pánvičce. Vyndáme a schováme do tepla. Do výpeku dáme nakrájenou šunku, žampiony a pórek a krátce osmahneme. Přidáme máslo, společně podusíme, ochutíme citronovou šťávou, zalijeme šlehačkou a dodusíme. Steak pražského uzenáře dáme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Lilia-na


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Steak pražského uzenáře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena