Recept na pečenou vepřovou plec, která se peče v celku a při podávání je úžasně šťavnatá a provoněná bylinkami. Podáváme s pečenými brambory a dýní.
3 stroužky | česnek |
1 hrst | bylinky |
1 kg | vepřová plec |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
příloha | |
2 špetky | sůl |
5 ks | brambory |
olivový olej | |
petrželová nať | |
0.5 ks | dýně hokaido |
podle potřeby | |
máslo | |
bílé víno | |
slunečnicový olej |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..